Bedrijfsschadeverzekering Juweliers

Waardevolle bezittingen moet u goed beschermen. Daar helpen wij u graag mee.

In tegenstelling tot de aanduiding biedt een polis binnen deze branche over het algemeen een dekking tegen veel meer risico’s dan alleen brand.

Feitelijk is het een bescherming van roerende en onroerende zaken op locatie tegen diverse van buiten komende gevaren, zoals bijvoorbeeld waterschade, inbraak, diefstal, aanrijding veroorzaakt door vrachtwagens, blikseminslag etcetera.

Behoudens de materiële zaken wordt er ook rekening gehouden met de eventuele financiële verliezen die kunnen ontstaan als gevolg van een calamiteit. Immers wanneer bijvoorbeeld een brand ontstaat kan er dus ook stilstand van de bedrijfsprocessen ontstaan, terwijl de kosten van loon, eventuele huur, energiekosten en dergelijke doorgaan. Een bedrijfsschadedekking ondervangt een deel van deze kosten en voorkomt op deze wijze eventuele financiële schade die in ernstige gevallen tot behoorlijke stagnatie en dus verliezen kan leiden.

Aanvraag

Bij het aanvragen van de Juweliers Blockpolis staan snelheid en gemak voorop. Wij geven onze klanten meerdere mogelijkheden om de te verzekeren objecten bij ons aan te bieden. Al naar gelang varieert dit van een snelle telefonische indicatie tot een volledige offerte.

Voorlopige dekking

Wij hebben de mogelijkheid direct voorlopige dekking af te geven.

Uw voordelen

  • Zeer uitgebreide condities
  • Aantrekkelijke no-claimkorting
  • Gratis overstapservice
  • Geen verborgen kosten

Uw contactgegevens

Laat uw gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

10+8=?