Goederentransportverzekering Juweliers

Waardevolle bezittingen moet u goed beschermen. Daar helpen wij u graag mee.

De goederentransportverzekering biedt dekking tegen de financiële gevolgen van verlies en/of beschadiging van uw producten gedurende transport. Risico’s welke hier mee samenhangen zoals tijdelijke op- en overslag kunnen eveneens onderdeel van de dekking vormen. Het leveren van maatwerk is dan ook belangrijk bij de totstandkoming van een goederentransportverzekering.

De logistieke aansprakelijkheidsverzekering is gericht op de logistieke dienstverlener zoals een wegvervoerder en een expediteur en biedt dekking tegen beschadiging of verlies van de producten die de logistieke dienstverlener voor haar opdrachtgevers vervoert en /of behandelt en waarvoor deze op grond van leveringsvoorwaarden, wettelijke regelingen of verdragen aansprakelijk kan zijn.

De cascoverzekering is gericht op de verzekering van zee- en binnenvaartschepen, en de aanbouw van schepen. Ook ten aanzien van land-/ werkmateriaal (w.o. bouwkranen, tractoren, vorkheftrucks etc.) kunnen wij verzekeringsoplossingen creëren.

Aanvraag

Bij het aanvragen van de Juweliers Blockpolis staan snelheid en gemak voorop. Wij geven onze klanten meerdere mogelijkheden om de te verzekeren objecten bij ons aan te bieden. Al naar gelang varieert dit van een snelle telefonische indicatie tot een volledige offerte.

Voorlopige dekking

Wij hebben de mogelijkheid direct voorlopige dekking af te geven.

Uw voordelen

  • Altijd met zekerheid de weg op
  • Kasgeld tijdens transport naar uw bank meeverzekerd
  • Laagsteprijsgarantie
  • Zorgeloos overstappen
  • Geen verborgen kosten

Uw contactgegevens

Laat uw gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

5+9=?