Inventarisverzekering Juweliers

Waardevolle bezittingen moet u goed beschermen. Daar helpen wij u graag mee.

Met een inventaris- en voorraadverzekering is uw inventaris en voorraad verzekerd tegen schade ontstaan door brand, storm, water of een inbraak. Onder voorraad vallen grond- en hulpstoffen, halffabricaten, eindproducten, zaken in bewerking en emballage. Onder inventaris vallen machines, gereedschappen en kasgeld.

Aanvullende dekkingen

De inventaris- en voorraadverzekering kunt u uitbreiden met aanvullende dekkingen voor: draagbare elektronica en het vervoer van spullen.

Garantie tegen onderverzekering

U bent altijd bezig met de groei van uw onderneming. Als u de polis jaarlijks update dan veranderen wij met u mee. U verlengt daarmee ook uw garantie tegen onderverzekering. Tussentijdse wijzigingen zijn dan direct meeverzekerd. Ook eventuele nevenactiviteiten.

Oorzaken van schade aan uw inboedel en voorraad

Uw inventaris en voorraad kan beschadigen door verschillende oorzaken. Onderstaand vindt u een overzicht van de meest voorkomende oorzaken en het gemiddelde schadebedrag aan uw inboedel en voorraad.

Aanvraag

Bij het aanvragen van de Juweliers Blockpolis staan snelheid en gemak voorop. Wij geven onze klanten meerdere mogelijkheden om de te verzekeren objecten bij ons aan te bieden. Al naar gelang varieert dit van een snelle telefonische indicatie tot een volledige offerte.

Voorlopige dekking

Wij hebben de mogelijkheid direct voorlopige dekking af te geven.

Uw voordelen

  • Uw zakelijke inboedel veilig verzekerd
  • Laagsteprijsgarantie
  • Gratis overstapservice
  • Geen verborgen kosten

Uw contactgegevens

Laat uw gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

1+9=?