Inventarisverzekering

Zekerheid met de inventaris- en goederenverzekering.

Een inventarisverzekering en een goederenverzekering verzekeren u tegen de gevolgen van schade door brand, inbraak, explosie en blikseminslag. Als u schade heeft aan uw inventaris of uw voorraden, betekent dat vaak meer dan alleen herstel- of vervangingskosten.

Door de schade kunt u waarschijnlijk -een deel van- de werkzaamheden niet langer uitvoeren, waardoor u ook omzetderving heeft. Deze is daarom meeverzekerd in deze zakelijke inboedelverzekering. In de meeste gevallen valt ook diefstal binnen de polisvoorwaarden van de inventarisverzekering en de goederenverzekering.

Inventarisverzekering uitbreiden?

Als u de inventarisverzekering- en goederenverzekering afsluit, krijgt u korting op de kosten die u maakt om schade te voorkomen of beperken. U kunt uw zakelijke inboedelverzekering desgewenst uitbreiden met dekking tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld uitstromend water en neerslag, inbraak en diefstal, vandalisme en aanrijding.

Uw voordelen

  • Dekt schade aan uw zakelijk inboedel en opgeslagen goederen
  • Ook omzetderving is meeverzekerd
  • Uitstekende voorwaarden
  • Profiteer van extra premievoordeel

Bundel uw bedrijfsverzekeringen

De inventaris- en goederenverzekering kan worden opgenomen in ons flexibele pakket bedrijfsverzekeringen. Dit levert u extra premiekorting op en alle polissen sluiten naadloos op elkaar aan.