Kostbaarheden- en geldverzekering

Kostbaarhedenverzekering en geldverzekering.

Misschien hangen er in uw bedrijfspand kunstwerken aan de muur. Wellicht pronken er enkele antieke stukken in een vitrinekast. Of misschien heeft u regelmatig grotere bedragen in de bedrijfskas. Dan is een kostbaarhedenverzekering of geldverzekering geen overbodige luxe.

Als kunst en kostbaarheden in uw bedrijfspand schade oplopen door bijvoorbeeld brand of in geval van diefstal of afpersing, kunt u terugvallen op de kostbaarhedenverzekering. Vaak is onder voorwaarden ook geld verzekerd binnen de geldverzekering die bij de polis hoort.

Kostbaarheden- en geldverzekering extra voordelig afsluiten

In de meeste gevallen zijn uw waardevolle zaken ook op buiten de deur verzekerd. En mocht u een schade hebben, dan vergoeden de kostbaarhedenverzekering ook de kosten van een schade-expert. Omdat u de verzekering afsluit in combinatie met uw zakelijke inboedelverzekering, ontvangt u ook nog eens korting op de premie.

Uw voordelen

  • Dekking voor uw kostbaarheden, geld en waardepapier
  • Onder voorwaarden ook geldig buiten uw bedrijfspand
  • Uitstekende voorwaarden
  • Profiteer van extra premievoordeel

Bundel uw bedrijfsverzekeringen

De kostbaarheden- en geldverzekering kan worden opgenomen in ons flexibele pakket bedrijfsverzekeringen. Dit levert u extra premiekorting op en alle polissen sluiten naadloos op elkaar aan.