Woonpakketverzekering

Vele verzekeringen in één voordelig pakket.

Met het woonpakket combineert u alle nodige en gewenste woonverzekeringen in één pakket. En dat biedt veel voordelen. Zo weet u zeker dat er geen gaten in de dekkingen vallen en dat u niet over verzekerd bent. Daarnaast ontvangt u nog een aantrekkelijke premiekorting!

U kunt kiezen uit de volgende verzekeringen:

  • Inboedelverzekering
  • Woonhuisverzekering (opstal)
  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Rechtsbijstandverzekering
  • Ongevallenverzekering
  • Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering

Inboedelverzekering

De inboedelverzekering dekt de schade aan al uw huiselijke bezittingen, compleet met een zeer uitgebreide dekking tegen “van buiten komend onheil”. U loopt verder nooit risico op onderverzekering.

Woonhuisverzekering

Deze opstalverzekering dekt niet alleen schade aan de structurele onderdelen van het huis, zoals het dak en de muren, maar verzekert u tevens tegen glasschade. Ook met de Woonhuisverzekering loopt u geen risico op onderverzekering en bent u uitstekend verzekerd tegen “van buiten komend onheil”.

Aansprakelijkheidsverzekering

Deze wereldwijde Aansprakelijkheidsverzekering verzekert uw gezin tegen wettelijke aansprakelijkheid met een dekking van € 1.250.000,- per gebeurtenis. U betaalt één vaste, lage premie voor uw hele gezin en hebt geen eigen risico. De premie bedraagt slechts enkele euro’s per maand.

Rechtsbijstandverzekering

Met de Rechtsbijstandverzekering verzekert u zich tegen de kosten van een advocaat bij juridische conflicten. Een team van ruim 400 specialisten staat voor u klaar.

Ongevallenverzekering

Ook de Ongevallenverzekering heeft een wereldwijde dekking en verzekert uzelf of uw gezin tegen ongevallen waarbij letsel ontstaat met overlijden of blijvende invaliditeit als gevolg. Er geldt een dubbele uitkering voor kinderen bij gelijktijdig overlijden van beide ouders. Voor deze verzekering is geen enkele beroepsgroep uitgesloten.

Doorlopende Reisverzekering

Binnen het woonpakket kunt u ook een dekking kiezen voor een doorlopende reisverzekering. Daarmee kunt u het gehele jaar door onbezorgd op vakantie. De verzekering biedt een zeer uitgebreide dekking, ook wintersport en onderwatersport zijn standaard opgenomen. U kunt de verzekering via onze website aanvragen.